Донецький "Шахтар" встановив рекорд по тривалості безпрограшної серії в сезоні-2018/19 і очолив престижний міжнародний рейтинг, повідомляє Maisfutebol.
Безпрограшна серія "гірників" у чемпіонаті триває 24 матчі. За даними SofaScore, це перший показник серед топ-10 ліг Європи у поточному сезоні.
Нагадаємо, останній раз "Шахтар" зазнав поразки в УПЛ 3 серпня, в матчі 3-го туру з "Динамо" (0: 1). Також в топ-5 рейтингу потрапили португальська "Бенфіка" (17 матчів без поразок), турецький "Галатасарай" (17), англійський "Ліверпуль" (16) і німецький "Лейпциг" (14).
Як писав Знай.ua, 4 травня у Харкові в рамках 27-го туру УПЛ Шахтар з розгромним рахунком 5:0 виграв у Львова.

Цікаво, що перший тайм завершився з мінімальною перевагою "гірників", які вийшли вперед після автоголу Альваро.

У другій половині зустрічі донеччани виявилися більш успішними біля воріт львів'ян і чотири рази відзначилися голами. Точними ударами відзначилися Веллінгтон Ньому, Болбат Сергій, Віктор Коваленко і Алан Патрік.

Прем'єр-ліга України. 27-й тур

Шахтар Донецьк - ФК Львів - 5:0 (1:0)

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Голи: Альваро, 17 (автогол), Веллінгтон Ньому, 51, Болбат Сергій, 55, Віктор Коваленко, 63, Алан Патрік, 76.

4-го травня в рамках 27-го туру УПЛ Динамо грало з Олександрією. Матч лідерів чемпіонату України закіничився внічию 1:1.

Першу половину зустрічі виграли олександрійці, завдяки голу Валерія Лучкевича. У другому таймі кияни змогли відігратися після голу Назарія Русина.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Луніну відкрили шлях у "Реал".