Іван Пироженко, агент Івана Петряка, привідкрив завісу над подробицями конфлікту українського футболіста з "Ференцварошем". Пироженко звинуватив генерального директора "Ференцвароша" Ороша Пала в тому, що, завдяки йому безпека знаходження Петряка і його сім'ї в Угорщині виявилася під загрозою, пише Сегодня.

Іван Петряк

Варто зазначити, що трохи раніше Іван Петряк висловив згоду на перехід у табір заклятого ворога "Ференцвароша" – клуб "МОЛ Віді". У відповідь на таке рішення футболіста тренер "Ференцвароша" Сергій Ребров заявив, що цим він здивував і його, і всіх гравців клубу.

Угорське видання Сsakfoci процитувало Івана Петряка: "Орош Пал розповідає фанам, не нам, виправдовуючи свою бездіяльність, погрожуючи Івану та його вагітній дружині. У Ороша є дитина? Як він може собі дозволити? Наприклад, фани пишуть, погрожують, цю провокацію створив Орош Пал, сказавши їм, що Петряк хоче тільки грошей, що він – зрадник. Це не той випадок. Іван сказав чотири дні тому, що хоче залишитися, але рішення щодо майбутнього має бути вже прийнято. Я бачив тільки слова і коментарі від однієї сторони. Якщо фанати хочуть зробити висновки, вони повинні вислухати нас".

Іван Петряк

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що донецький "Шахтар" встановив рекорд по тривалості безпрограшної серії в сезоні-2018/19 і очолив престижний міжнародний рейтинг, повідомляє Maisfutebol. Безпрограшна серія "гірників" у чемпіонаті триває 24 матчі. За даними SofaScore, це перший показник серед топ-10 ліг Європи у поточному сезоні.

Як повідомляв портал "Знай.uа": 34-річний португальський форвард Ювентуса Кріштіану Роналду спробував себе в ролі виконроба, проінспектувавши будівництво свого готелю в марокканському місті Марракеш. В даний час футболісту належать два готелі, які розташовані в Фуншале і Лісабоні.

Також "Знай.uа" писав, що друга ракетка України Леся Цуренко зустрілася з кращим футболістом світу - півзахисником "Реала" і збірної Хорватії, володарем "Золотого м'яча" Лукою Модрічем. Тенісистка похвасталась спільною фотографією в своєму Instagram.