Донецький "Шахтар" запустив спеціальний конкурс до 10-річчя перемоги над "Динамо" в півфіналі Кубка УЄФА.
"Гірники" запустили флешмоб, у якому запропонували вболівальникам повторити знамениту фразу бразильця Жадсона "Де Динамо, де?".
Переможці конкурсу отримають одну з 10 карток з автографом Жадсона, які він підписав у Бразилії.

У відповідь "Динамо" запустила свій флешмоб. Для участі необхідно поділитися власними фотографіями з емблемою клубу і зібрати найбільшу кількість лайків. Переможці отримають м'яч з автографами гравців клубу.

Як писав Знай.ua, "Шахтар" встановив рекорд по тривалості безпрограшної серії в сезоні-2018/19 і очолив престижний міжнародний рейтинг, повідомляє Maisfutebol.

Безпрограшна серія "гірників" у чемпіонаті триває 24 матчі. За даними SofaScore, це перший показник серед топ-10 ліг Європи у поточному сезоні.
Нагадаємо, останній раз "Шахтар" зазнав поразки в УПЛ 3 серпня, в матчі 3-го туру з "Динамо" (0: 1). Також в топ-5 рейтингу потрапили португальська "Бенфіка" (17 матчів без поразок), турецький "Галатасарай" (17), англійський "Ліверпуль" (16) і німецький "Лейпциг" (14).
Нагадаємо, 4 травня у Харкові в рамках 27-го туру УПЛ Шахтар з розгромним рахунком 5:0 виграв у Львова.

Цікаво, що перший тайм завершився з мінімальною перевагою "гірників", які вийшли вперед після автоголу Альваро.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У другій половині зустрічі донеччани виявилися більш успішними біля воріт львів'ян і чотири рази відзначилися голами. Точними ударами відзначилися Веллінгтон Ньому, Болбат Сергій, Віктор Коваленко і Алан Патрік.

Прем'єр-ліга України. 27-й тур

Шахтар Донецьк - ФК Львів - 5:0 (1:0)

Голи: Альваро, 17 (автогол), Веллінгтон Ньому, 51, Болбат Сергій, 55, Віктор Коваленко, 63, Алан Патрік, 76.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Луніну відкрили шлях у "Реал".