Українська біатлоністка Марія Кручова завершила спортивну кар'єру. Про це повідомив тренер збірної України Євген Колупаєв, за словами якого, тернопільська спортсменка вирішила зосередитися на особистому житті. Марія виходить заміж і у зв'язку з цим вона до складу збірної України для підготовки до наступного сезону не включена.

Обранцем Кручової став російський біатлоніст Олександр Логінов, який зайняв друге місце в загальному заліку Кубка світу минулого сезону. Додамо, що російський біатлоніст в 2013 році попався на допінгу і був відсторонений від змагань на два роки.

Найвищим досягненням у кар'єрі 24-річної української біатлоністки Марії Кручової є перемога в спринті на етапі юніорського Кубка світу в 2015 році, а також третє місце в парі з Віталієм Трушом в одиночній змішаній естафеті Кубку IBU поточного сезону. Цього року українка також дебютувала на етапі Кубка світу в американському Солт-Лейк-Сіті, де посіла 73 місце в спринті.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Повернення Підгрушної

Капітан збірної України з біатлону Олена Підгрушна відновить спортивну кар'єру.

Українка пройшла повторне медичне обстеження серцевого м'яза, за підсумками якого не було виявлено протипоказань для активного фізичного навантаження.

Підгрушна повернеться в збірну вже під час передсезонної підготовки і буде працювати в загальній групі під керівництвом тренерів Валерія Лєснікова, Володимира Махлаєва та Олександра Біланенка.

Як повідомляв портал Знай.ua, канадські хокеїсти зіграли в українських вишиванках.