Український боксер Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) піднявся на перше місце рейтингу Міжнародної боксерської федерації (IBF), про що свідчить його оновлена версія.

Після перемоги над эквадоро-німецьким боксером Джеком Кулкаєм (25-4, 13 КО) українець піднявся в рейтингу з 3 на 1 місце.

І тепер уродженець Феодосії Дерев'янченко є офіційним претендентом на бій за титул чемпіона світу за версією IBF, яким зараз володіє мексиканець Сауль "Канело" Альварес (52-1-2, 25 КО).

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також у топ-10 рейтингу IBF знаходиться ще один українець, а саме боксер другої найлегшого ваги Арнольд Хегай (15-0-1, 10 КО), який опустився з 7 на 8 місце. Хегай нещодавно технічним нокаутом переміг боксера з Танзанії Хайдарі Мчаньо (10-6-4, 4 КО).

Як писав Знай.ua, чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) проведе наступний бій проти британського легковаговика Люка Кемпбелла (20-2, 16 КО), чемпіона Олімпійських ігор-2012.

Цей бій санкціонувала Всесвітня боксерська рада. WBC постановила розпочати переговори між командами Василя Ломаченка і Люка Кемпбелла про поєдинок за вакантний титул в легкій вазі.

Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) назвала нокаут Ломаченка в бою з Кроллою найкращим у квітні.

Як писав Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона по лінії організації.