Аргентинський форвард українського походження Матео Климович став гравцем німецького Штутгарта, повідомляє офіційний сайт "швабів".

Талановитий гравець переїхав до Німеччини з аргентинського Індепендьєнте. Контракт розрахований на 5 років, а сума трансферу склала 1,5 млн євро.

Футболіст є сином аргентинського нападника польсько-українського походження Дієго Климовича, який захищав кольори Штутгарта і дортмундської Боруссії.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

У нинішньому сезоні німецької Бундесліги Штутгард займає 16-е місце і буде приймати участь в перехідних матчах.

Динамо Київ проявляє інтерес до нападника катарської Аль-Гарафи Мехді Таремі. Контракт 26-річного іранця з його нинішнім клубом закінчується 30 червня, а тому змінити прописку футболіст зможе на правах вільного агента.

Крім "біло-синіх", в послугах Тареми зацікавлені «Брага», «Хаддерсфілд», «Црвена Звезда», «Персеполіс» і кілька команд з Іспанії і Туреччини.

Зазначимо, що на батьківщині Мехді Тареми називають «іранським Златаном Ібрагімовичем» через схожу манеру гри фактурного футболіста, зріст якого становить 187 сантиметрів.

За Аль-Гарафу Таремі виступає з січня 2018 року. У нинішньому сезоні він зіграв у чемпіонаті Катару 22 матчі, в яких відзначився 8 голами.

Півзахисник київського "Динамо" Віктор Циганков визнаний кращим гравцем УПЛ в квітні.

В 4 матчах Циганков набрав 4 бали за системою "гол+пас".

Циганков з 31% голосів обійшов Артема Габелко з "Ворскли" – 20%. Третім став Валерій Лучкевич з "Олександрії", у нього 18%.

Циганков у квітні в УПЛ провів 4 матчі, забив 3 м'ячі і зробив 1 асист.

Віктор Циганков
Віктор Циганков

Як писав Знай.ua, на новій формі Динамо Київ буде розміщений автограф Валерія Лобановського. У цій екіпіровці "біло-сині" будуть грати в матчах Прем'єр-ліги України сезону 2019/20, повідомляє Telegram-канал ультрас київської команди.

"Нова форма на наступний сезон вже готова. Футболку нашого клубу буде прикрашати автограф Валерія Лобановського біля ромба", - інформує канал.

Зазначимо, що з попереднього року Динамо підписав контракт з компанією New Balance.

Марка на честь Лобановского

З нагоди 80-річчя з дня народження знаменитого українського футболіста і тренера Валерія Лобановського Укрпошта випустила марку "Валерій Лобановський. 1939-2002" із зображенням метра світового рівня.

В урочистій церемонії в Будинку Футболу взяли участь легенди українського футболу Ігор Бєланов, Олексій Михайличенко і Володимир Безсонов, дочка легендарного тренера Світлана Лобановська, генеральний секретар ФФУ Юрій Запісоцький та міністр інфраструктури України Володимир Омелян.

Марка "Валерій Лобановський. 1939-2002" була випущена накладом 130 тисяч примірників. Її вартість становить 8 гривень, а автором дизайну є Василь Василенко.

Уругвайський новачок київського Динамо Карлос де Пена почав вивчати українську мову.

На своїй сторінці в Instagram півзахисник "біло-синіх" натякнув, що пізнає нову для себе мову і вже пройшов три уроки.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Іспанія та Італія виграли перші матчі відбору Євро-2020.