Чемпіон світу IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) зізнався, що тренується за методикою легендарного українського екс-чемпіона Володимира Кличка.
За словами Джошуа, який зараз готується до бою проти Енді Руїса, він тренується і відновлюється за методикою Кличка, згідно якої він робить акцент не на кількості тренувань, а на їх якості.
"Зараз моя перевага в тренувальному таборі. Ми подорожували по США, щоб зустрітися з експертами Navy Seal, фахівцями в інших областях, я використовував ті ж методи і обладнання для відновлення, що і Володимир Кличко. Так що всі ці дрібниці повинні посприяти поліпшенню", - розповів Джошуа.

Бій пройде в Нью-Йорку на Madison Square Garden 1 червня.

Енді Руїс – екс-претендент на титул, на його рахунку - 32 перемоги у 33 поєдинках. У грудні 2016 року в Окленді (Нова Зеландія) він спірно поступився місцевому фавориту Джозефу Паркеру в бою за вакантний титул WBO.

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Нагадаємо, Міллер визнав свою провину і вибачився.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Так, я облажався. Я зробив поганий вибір. У мене було кілька варіантів впоратися із ситуацією, але я вибрав неправильний. І я заплатив за це високу ціну. Я втратив шанс, величезний шанс. І мені капець як боляче від усвідомлення цього", - сказав Міллер.

Міллера вже позбавили ліцензії.

Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.