Український воротар мадридського "Реала" і збірної України Андрій Лунін залишиться в оренді "Леганеса" на сезон 2019/20, повідомляє Marca.
За інформацією видання, незважаючи на те, що 20-річний український футболіст отримує недостатньо ігрового часу, він залишиться в оренді в "Леганесе".
На продовження оренди наполіг особисто головний тренер "Леганеса" Маурісіо Пеллегріно. Він планує давати Луніну більше ігрової практики в наступному сезоні.
Також повідомляється, що головний конкурент Луніна - Іван Куельяр - влітку може залишити клуб.
Як писав Знай.ua, Лунін отримав дві пропозиції від мадридського "Реала".
Про це повідомив журналіст Михайло Співаковський у новому випуску шоу "ТаТоТаке".
"Реал" робив пропозицію Луніну двічі. Вдруге "Реал", за нашою інформацією, практично вибачився перед Луніним за те, що недооцінив його. Кажуть, що перша пропозиція склала 2 мільйони євро.
Другий момент - резолюцію під цим трансфером робив сам Зідан. Йому продемонстрували всі скаутські викладки, за всіма даними показники Луніна були вище середнього. Це запевнило Зідана, що мова йде про воротаря з високим потенціалом", - розповів Співаковський.
Лунін Андрій
Лунін Андрій

Як писав Знай.ua, Андрій Лунін, який грає на правах оренди за Леганес, може і в наступному сезоні захищати кольори "пепінерос".

Воротар збірної України на даний момент в рамках чемпіонату Іспанії зіграв за Леганес 5 матчів, але керівництво задоволено його грою і звернулося до "галактікос" з пропозицією продовжити термін орендної угоди, повідомляє знаменита газета Marca.

Леганес поки що не домовився про продовження контракту з основним голкіпером Іваном Куельяром, тому у 20-річного українця є всі шанси стати першим номером на цій позиції в сезоні 2019/2020.