На Каннському кінофестивалі-2019, який стартує 14 травня, відбудеться презентація документального фільму про легендарного німецького гонщика, семиразового чемпіона Формули-1 Міхаеля Шумахера.
Нагадаємо, Шумахер після трагедії на гірськолижному курорті в Альпах у грудні 2013 року, був у комі, після чого подробиць про його стан майже не надходило.
Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер
Фільм розповість історію чемпіона, починаючи з дитячих перемог у картингу, чемпіонство у Ф1, аж до трагічного інциденту, після якого він відновлюється до цих пір.
Це буде перша розгорнута заява сім'ї Шумахера з моменту нещасного випадку.
Фільм вийде в широкий прокат в грудні 2019 року, в Каннах відбудеться прем'єра трейлера картини.

Міхаель Шумахер
Міхаель Шумахер

Нагадаємо, раніше офіційний сайт семиразового чемпіона "Формули-1" Міхаеля Шумахера опублікував останнє інтерв'ю легендарного німецького гонщика.

Відеоінтерв'ю було записано 30 жовтня 2013 року, і раніше не публікувалося. Це інтерв'ю стало останнім для гонщика.
Нагадаємо, 29 грудня 2013 року Міхаель Шумахер в результаті нещасного випадку на гірськолижному курорті в Альпах отримав важку травму голови, через яку вже п'ять років залишається прикутим до ліжка. З того часу Шумахер переніс численні операції та штучну кому.
3 січня Міхаелю Шумахеру виповниться 50 років, на честь чого і опубліковано відео.

Нагадаємо, син Міхаеля, Мік Шумахер, чемпіон європейської Формули-3, візьме участь у традиційній Гонці чемпіонів.

Мік Шумахер
Мік Шумахер

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, син Шумахера підпише контракт з Ferrari.