Українські боксери Сергій Дерев'янченко та Віктор Постол піднялися в рейтингу кращих боксерів.
Так, в оновленому рейтингу WBC у середній вазі Дерев'янченко піднявся з 8-ї сходинки на 4-у. Вище нього лише Каміл Шеремета,
Деніел Джейкобс та Геннадій Головкін.
Чемпіон WBC у середній вазі мексиканець Сауль Альварес.

Сауль Альварес
Сауль Альварес
Постол піднявся з 4-го на 2-е місце в першій напівсередній вазі. Вище нього Джош Тейлор, а чемпіон - Хосе Рамірес.
Нагадаємо, Постол є офіційним претендентом на пояс Раміреса.

Як писав Знай.ua, чемпіон WBC і WBA у середній вазі Сауль Альварес (52-1-2, 35 КО) в складному бою переміг володаря титулу IBF американця Деніела Джейкобса (35-3, 29 КО) і став володарем трьох чемпіонських поясів у середній вазі.

Бій Альварес - Джейкобс відбувся 4 травня у Лас-Вегасі, США.

Хоч 28-річний Альварес і вважався беззаперечним фаворитом, бій вийшов цікавим. 32-річний Джейкобс не виглядав проти мексиканця хлопчиком для биття, довівши, що є одним з найбільш талановитих боксерів в легкій вазі. У дебюті Альварес заволодів перевагою, забираючи стартові раунди.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Джейкобс шукав дистанцію, з якої міг би використовувати свою перевагу в антропометрії та довжині рук. Американець досить багато пропускав ударів назустріч: Альварес добре пересувався по рингу і не давав американцеві потрапити.

У другій половині дуелі Джейкобс став заводитися, йдучи вразмен з Альваресом. Мексиканець витримував запропонований темп і багато потрапляв назустріч. В чемпіонських раундах американець шукав шанс в атаці, але Канело за рахунок відмінної техніки і прекрасної підготовки довів бій до перемоги.

Три рефері віддали Саулю Альваресу перемогу 115-113, 115-113 і 116-112.

Таким чином, мексиканець Сауль "Канело" Альварес об'єднав титули в середній вазі, перемігши американця Деніела Джейкобса в Лас-Вегасі.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко може повернутися в бокс.