Чемпіон світу за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василь Ломаченко (13-1, 10 КО) проведе наступний бій проти британського легковаговика Люка Кемпбелла (20-2, 16 КО), чемпіона Олімпійських ігор-2012.
За інформацією джерела, промоутери боксерів Боб Арум і Едді Хірн вже уклали договір на проведення поєдинку.
Швидше за все, бій пройде на стадіоні О2.

Василь Ломаченко
Василь Ломаченко

Промоутер Кемпбелла Едді Хірн заявив, що розподіл гонорару в цьому бою має бути 50 на 50.
"Я очікую розподілу гонорарів у співвідношенні 50 на 50. Ми не будемо намагатися провести цей бій в Америці, сам Ломаченко, по всій видимості, хоче провести його в Англії. Очевидно, що для Кемпбелла це дуже важкий бій, а той факт, що поєдинок відбудеться у Великобританії, дасть йому перевагу.
Звичайно ж, йому потрібна перевага в цьому бою, тому що Ломаченко - це геній. Так що поки що все, що сказав Ломаченко і сказали нам Top Rank говорить про те, що ми укладемо угоду про проведення цього бою у Великобританії", - заявив Хірн.
Нагадаємо, цей бій санкціонувала Всесвітня боксерська рада. WBC постановила розпочати переговори між командами Василя Ломаченка і Люка Кемпбелла про поєдинок за вакантний титул в легкій вазі.

За цей бій Ломаченко може отримати три мільйони доларів.

Нагадаємо, 12 квітня Ломаченко впевнено переміг британця Ентоні Кроллу (34-6-4, 13 КО) успішно захистив свій пояс по лінії WBA, нокаутувавши суперника вже в четвертому раунді.

Дивіться повне відео бою Ломаченко - Кролла:

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

З першого раунду Ломаченко зайняв центр рингу, придивляючись до суперника, і пробиваючи двійки. Вже в третьому раунді Ломаченко провів трійку точних ударів в голову, і став добивати британця, затиснувши його у канатів. Рефері зупинив це побиття, оскільки Кролла не відповідав на удари.

Ломаченко вже почав святкувати перемогу, але рефері відрахував нокдаун і дав знак продовжувати бій.

Але вже на самому початку четвертого раунду Ломаченко продовжив пресинг і нокаутував британця точним ударом у скроню. Кролла навіть не зміг піднятися.

Пізніше його посадили на стілець, але він навіть не міг стояти на ногах.

Бій пройшов на арені Staples Center в Лос-Анджелесі, штат Каліфорнія (США).

Всесвітня боксерська асоціація (WBA) назвала нокаут Ломаченка в бою з Кроллою найкращим у квітні.

Як писав Знай.ua, всесвітня боксерська організація (WBO) вручила Ломаченку пояс суперчемпіона по лінії організації.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ломаченко назвав наступну жертву.