Німецька біатлоністка Лаура Дальмайєр, дворазова олімпійська чемпіонка, оголосила про завершення кар'єри.
Про це чемпіонка повідомила на своїй сторінці в Instagram.
"Шановні фанати, друзі та партнери! Прийшов час прощатися! Після неймовірно важкого сезону, повного злетів і падінь, я більше не відчуваю стовідсоткову пристрасть, необхідну для професійного спорту. Тому я вирішила закінчити свою біатлонну кар'єру.
З самого дитинства я повністю присвячувала себе біатлону. Я пережила неймовірні моменти, познайомилася із чудовими людьми, без яких все це було б неможливо. Дуже дякую за всі роки, які я провела в цьому спорті - вони зробили мене тим, хто я є!
Щоб звільнити місце для нових пригод, мені пора закрити біатлонну главу свого життя", - написала Дальмайєр.

Повернення Підгрушної

Капітан збірної України з біатлону Олена Підгрушна відновить спортивну кар'єру.

Українка пройшла повторне медичне обстеження серцевого м'яза, за підсумками якого не було виявлено протипоказань для активного фізичного навантаження.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Підгрушна повернеться в збірну вже під час передсезонної підготовки і буде працювати в загальній групі під керівництвом тренерів Валерія Лєснікова, Володимира Махлаєва та Олександра Біланенка.

Як повідомляв портал Знай.ua, українська біатлоністка завершила кар'єру через весілля з російським спортсменом.