Головний тренер римського "Лаціо" Сімоне Індзагі є основним претендентом на пост головного тренера туринського Ювентуса.

Про це повідомляють італійські ЗМІ.

Зокрема, керівництво "старої синьйори" нібито має намір запросити на місток головного тренера 43-річного колишнього форварда Сімоне Індзагі для того щоб він прищепив команді більше атакувальну манеру.

При цьому провідні італійські видання стверджують, що керівництво туринського клубу вже вийшли на контакт з Індзагі, контракт якого з Лаціо розрахований до кінця літа наступного року.

Кріштіану Роналду вивів "Ювентус" у чвертьфінал Ліги чемпіонів
Кріштіану Роналду вивів "Ювентус" у чвертьфінал Ліги чемпіонів

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому також повідомлялось, що відомий італійський тренер лондонського Челсі Мауріціо Саррі також може продовжити кар'єру у туринскому гранді.

Варто нагадати, що колишній тренер англійського футбольного клубу Манчестер Юнайтед Жозе Моурінью несподівано анонсував своє повернення до тренерської роботи. Так, "Містер" повинен повернутися до роботи вже влітку.

"Я вважаю себе хорошим тренером, адже вмію поважати суперника. Мені б не хотілося заявляти, що якийсь клуб зв'язувався зі мною. Коли покинув Манчестер Юнайтед у грудні, я одразу прийняв рішення, що хочу відновити роботу з літа. Я сподіваюся повернутися до тренерської діяльності у липні з проектом, який мені дійсно сподобається", - заявив Моурінью.

Нагадаємо, головного тренера "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі відправили у відставку. Як повідомляється на офіційному сайті клубу, Алегрі звільнений від виконання своїх безпосередніх обов'язків та більше не є тренером команди.

Як повідомляв "Знай.ua", 34-річний португальський форвард Ювентуса Кріштіану Роналду спробував себе в ролі прораба, проінспектувавши будівництво свого готелю в марокканському місті Марракеш. Кріштіану є власником двох готелів, які знаходяться в Лісабоні і Фуншалі. Ще чотири готелі знаходяться на стадії будівництва. Вони будуть розташовані в Мадриді, Нью-Йорку, Марракеші та Парижі.

Також "Знай.ua" писав, що Ліверпуль розгромив Барселону з рахунком 4:0 і вибив з Ліги чемпіонів. І все ж після цьог фіаско Ернесто Вальверде залишиться головним тренером "блаугранас". Про це ентренадоре каталонської команди заявив напередодні домашнього зустрічі 37-го туру Ла Ліги з Гетафе.