Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) заявив, що реванш з чемпіоном світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтеєм Уайлдером (41-0-1, 40 КО) рано чи пізно відбудеться.

За словами Ф'юрі, американець не зможе постійно знаходити відмовки та уникати їх повторного бою.

"Уайлдер, очевидно, уклав контракт на три бої до того, як ми досягли домовленості з ESPN. Він підписав контракт на поєдинки з Бризілом, Ортісом і Ковнацьки. Загалом, все це він зробив ще до того, як ми підписали контракт. Але рано чи пізно, він не зможе знаходити подібні відмовки і я дістану його", - заявив Ф'юрі.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Нагадаємо, бій Ф'юрі - Уайлдер, який відбувся 1 грудня в Лос-Анджелесі на арені Стейплз Центру, несподівано закінчився внічию, і Уайлдер зберіг свій пояс.

Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Як раніше писав Знай.ua, Ф'юрі заявив, що його не цікавлять чемпіонські пояси та рейтинги, оскільки він є лінійним чемпіоном на століття.

За словами Ф'юрі, він вище всього цього, і б'ється з ким хоче, і коли захоче.

"Мені плювати не рейтинги. Я - лінійний чемпіон світу і отримав цей статус на 100 років. Пояс для мене мало що значить, а якщо говорити про обов'язкового претендента, то я на це взагалі не звертаю уваги. Я вище цього.

"Циганський король" б'ється з ким хоче і коли хоче. Люди кажуть: "Як ви вважаєте, а ці троє (Тайсон Ф'юрі, Ентоні Джошуа та Деонтей Уайлдер) будуть битися один з одним? Вони забули, як я прибув до США і здобув перемогу над Деонтеєм? Тепер боріться один з одним.

Після бою зі Шварцем у мене буде кілька тижнів відпочинку, а потім я продовжу тренуватися. Наступний поєдинок запланований на 28 вересня", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.