Легендарного аргентинського футболіста Дієго Марадону заарештували в аеропорту Буенос-Айресі за скаргою, поданою його колишньою дівчиною Росіо Оліфою.

Як повідомляє ole.com.ar, Марадона зміг покинути аеропорт тільки після того, як туди прибув його адвокат.

"Вже в Буенос-Айресі по дорозі додому з моїм другом Матіасом Морлою. Вітаю усіх", - написав Марадона на своїй сторінці в Facebook.

Дієго Марадона з Матіасом Морлою
Дієго Марадона з Матіасом Морлою

Нагадаємо, бельгійська команда "Генк" оцінює українського півзахисника Руслана Малиновського мінімум в 10 млн. євро.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Про це повідомив представник футболіста Сергій Серебренніков.

"Ціна за Малиновського? Генк хоче виручити за футболіста 10 мільйонів євро. Русланом активно цікавляться європейські клуби, однак поки рано озвучувати їх.

Можу сказати лише про інтерес з боку англійських та італійських команд", - передає слова Серебреннікова CalcioNapoli24Live.

Нагадаємо, стало відомо, що Малиновський переходить в інший клуб вже в наступному сезоні.

Як писав Знай.ua, Руслан Малиновський став чемпіоном Бельгії сезону-2018/19 в складі "Генка".

"Генк" в передостанньому турі зіграв внічию з "Андерлехтом" (1:1), а їхній найближчий переслідувач "Брюгге" поступився "Стандарту" (0:2).
Андерлехт - Генк 1:1
Голи: 0:1 - 11 Хейнен, 1:1 - 65 Болази.
Андерлехт - Дидійон, Коббаут, Аппіа, Мбоджи, Борнаув, Требель, Салемакерс (Нахар, 80), Версхарен (Геркенс, 89), Кумс, Болази (Амузу, 76), Сантіні.
Генк - Вукович, Лукум, Деваст, Мехле, Уронен, Берге, Хейнен, Малиновський, Троссард (Де Норре, 89), Саматта (Гано, 76), Іто (Пейнтсіл, 58).
Попередження:
Болазі (37), Борнаув (39), Сантіні (45), Мехле (57).
В результаті "Генк" за тур до кінця чемпіонату лідирує у турнірній таблиці з відривом у чотири очки і є недосяжним для суперників.

Протягом сезону Руслан Малиновський взяв участь в 37 матчах, в яких забив 13 м'ячів і віддав 12 гольових передач. У підсумку, Малиновський посів друге місце в голосуванні на звання найкращого гравця сезону в чемпіонаті Бельгії.

"Генк" достроково став чемпіоном Бельгії
"Генк" достроково став чемпіоном Бельгії

Свій останній матч у сезоні "Генк" в статусі чемпіона проведе 19 травня вдома проти "Стандарда".
Нагадаємо, "Генк" останній раз вигравав чемпіонат у 2011 році. Всього в історії клубу чотири перемоги у внутрішній першості. Завдяки цьому трофею команда в наступному сезоні зіграє в груповому етапі Ліги чемпіонів.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Малиновського визнали найкращим гравцем "Генка".