Екс-чемпіон UFC у двох вагових категоріях Конор Макгрегор (21-4) побудував безкоштовне житло для бездомних ірландських сімей.

За словами Макгрегора, вже вісім будинків на фінальній стадії будівництва.

Конор Макгрегор побудував безкоштовне житло для бездомних ірландських сімей
Конор Макгрегор побудував безкоштовне житло для бездомних ірландських сімей

"Це моє перше будівництво. У нас вісім будинків на фінальній стадії. Ці будинки призначені для сімей з Дубліна, які не мають власного житла і змушені жити в готелях. Чекати залишилося недовго.

Після бурі виходить сонце! Сьогодні прогулявся по району, зустрівся з сусідами, і усвідомлення того, що скоро тут будуть жити сім'ї, які відновлюють своє життя і створюють свої спогади, наповнило мене гордістю! Ірландія назавжди!", - написав Макгрегор в Instagram.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.

Конор Макгрегор, Getty Images
Конор Макгрегор, Getty Images

"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.