Головний тренер "Тоттенхема" Маурісіо Почеттіно може перейти в "Ювентус". Про це повідомляє Gazzetta dello Sport.

За інформацією джерела, туринський клуб провів успішні переговори з Почеттіно, і погодив з ним чотирирічний контракт.

Нагадаємо, віце-президент "Ювентуса" Павел Недвед розповів, що нового тренера для клубу, який замінить Массіміліано Алегрі, поки не знайшли.
"Були деякі оцінки, але ми не поспішаємо. Знайти нового тренера буде нелегко, але ми знаємо, що епоха Алегрі більше не повториться, так що буде складно.
Поки ми вирішували, що буде з Алегрі, то не шукали інших тренерів. У нас є досить чіткі думки з цього приводу, але ще немає жодного рішення", - передає слова Недведа Sky Sports.
Раніше повідомлялося, що "Ювентус" зацікавлений у Маурісіо Почеттіно, Дідьє Дешаме та Сімоне Індзагі.

Як писав Знай.ua, головного тренера "Ювентуса" Массіміліано Аллегрі відправили у відставку.

Массіміліано Аллегрі залишив посаду головного тренера "Ювентуса"
Массіміліано Аллегрі залишив посаду головного тренера "Ювентуса"

Як повідомляється на офіційному сайті клубу, з сьогоднішнього дня Алегрі звільнений від виконання своїх безпосередніх обов'язків та більше не є тренером команди.
Про причини відставки не повідомляється.
Нагадаємо, 51-річний Алегрі очолив клуб у 2014 році та виграв з клубом п'ять чемпіонських титулів поспіль. Крім того, тренер привів команду до чотирьох перемог в Кубку Італії і двом Суперкубкам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Як раніше повідомляв Знай.ua, головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола названий найкращим тренером сезону в Англійській Прем'єр-лізі.