Уболівальники лондонського "Арсенала" просять УЄФА перенести фінал Ліги Європи, який має відбутися у середу, 29 травня в столиці Азербайджану Баку.

На їхню думку, справа не тільки в тому, що матч двох англійських команд відбудеться за п'ять тисяч кілометрів від Туманного Альбіону, куди дуже важко дістатися, але й конфлікт між Вірменією і Азербайджаном не дозволить виступити у вирішальній зустрічі півзахисникові "Арсенала" Генріху Мхітаряну, - пише "Обозреватель".

Тому фанати "Арсенала" написали петицію до УЄФА та вимагають перенести гру до столиці Англії.

"На додаток до численних логістичних проблем, які перешкоджають більшості вболівальників "Арсенала" і "Челсі" стати учасниками фіналу Ліги Європи, рішення УЄФА провести матч у Баку (Азербайджан) змусило гравця "Арсенала" Генріха Мхітаряна відмовитися від поїздки з командою, адже він боїться отримати тілесні ушкодження, що обумовлено багатовіковим конфліктом між Вірменією та Азербайджаном", — йдеться у зверненні до футбольних чиновників.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Крім цього, вболівальники зазначають, що УЄФА віддає перевагу прибутку перед чистотою, красивою грою і безпекою футболістів.

Так, заступник лідера лейбористської партії Великобританії Том Уотсон розповів, що у вболівальників зявилось чимало нових неприємностей напередодні поїздки до Азербайджану.

"Це скандально, що Генріх Мхитарян пропустить фінал Ліги Европи у Баку, тому що він із Вірменії, а фанатам "Арсеналу" з вірменськими призвіщами відмовляють у візах. Це відображає огидний бік красивої гри і є неприпустимим", — зазначив Уотсон

Нагадаємо, гравці "Шахтаря" пожартували над Зінченком, який позував з трофеєм.

Як повідомляв раніше Знай.ua, португальський "Спортинг" хоче переманити до себе українського півзахисника Малиновського.

Також портал Знай.ua писав, що український борець поділився досягненнями та розповів про найважчі перемоги.