Наставник Вест Хема Мануель Пеллегріні неабияк цікавиться політичною ситуацією в Україні.

Про це він розповів в інтерв'ю Роману Бебеху.

Український вінгер розповів, що у його нинішній команді Вест Хемі тренери і гравці команди здивувались результатами виборів придента України. За словами Ярмоленка у команді стежили за політичною ситуацією в Україні.

"Пацани стежать за ситуацією в Україні. Той же Пеллегріні, коли були вибори, після першого кола підходив, питав, чи правда що в першому турі виграв комік. Я кажу, так. І після другого кола питав. Пацани, зрозуміло, тролять, жартують, доводиться відбиватися", – розповів Ярмоленко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Варто нагадати, що атакуючий півзахисник збірної України та Вест Гем Юнайтед Андрій Ярмоленко вже тренується з лондонською командою. Про це розповів головний тренер "молотобійців" Мануель Пеллегріні.

"Ярмоленко вже тренується разом з іншим складом команди. Він не зможе грати, але працює на 100%", - зазначив Пеллегріні.

Нагадаємо, головний тренер збірної України Андрій Шевченко на найближчий збір національної команди викликав 11 гравців, які виступають у закордонних чемпіонатах. Цікаво, що воротар іспанського Леганеса Андрій Лунін у складі збірної України (U-20) вирушить на чемпіонат світу, який почнеться в Польщі 23 травня.

Як повідомляв "Знай.ua", іспанський воротар лондонського Вест Гема Адріан опублікував в Instagram фотографії з застілля зі своїми парнетрами по команді. Серед запрошених виявився й український плеймейкер Андрій Ярмоленко, який продовжує відновлюватися після травми.

Також "Знай.ua" писав, що український нападник іспанського клубу "Малага" Євген Селезньов пояснив провал збірної України на Євро-2016. Селезньов вважає, що не потрібно було міняти склад гравців і тренерів напередодні Євро. Головною помилкою було прибрати з тренерського штабу збірної України Олександра Заварова.