Щодня до табору національної команди прибувають нові гравці – цього разу настала черга півзахисника Андрія Ярмоленка.

Про це повідомляє сайт УАФ.

Відомо, що гравці збірної України, вже встигли провести перше тренування у рамках підготовки до матчів відбору до Євро-2020.

При цьому викликані гравці національної команди продовжують прибувати до Харкова, де проходить збір.

Відзначається, що у тренування взяли учать представники європейських команд, яких клуби відпустили трішки раніше. При цьому першим заняттям керували помічними головного тренера. Найцікавіша частина прийшлась на вечір, коли до табору команди прибули головний тренер Андрій Шевченко і хавбек Андрій Ярмоленко. Партнери і тренери тепло прийняли обох новоприбулих.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Варто відзначити, що Ярмоленко пропустив фактично увесь сезон у Вест Хемі, через дуже важку травму, яку отримав під час однієї з ігор чемпіонату Англії.

Варто нагадати, що Федерації футболу України оголосила про перейменування організації. Таке рішення було прийнято в рамках ребрендингу. Тепер ФФУ буде називатися Українська асоціація футболу. Наголошується, що в латинському найменуванні УАФ буде написана як UAF. Перші дві букви - позначення України, а F - футбол.

Нагадаємо, атакуючий півзахисник збірної України та Вест Гем Юнайтед Андрій Ярмоленко вже тренується з лондонською командою. Про це розповів головний тренер "молотобійців" Мануель Пеллегріні. "Ярмоленко вже тренується разом з іншим складом команди. Він не зможе грати, але працює на 100%", - зазначив Пеллегріні.

Як повідомляв "Знай.ua", головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що він хоче очолити Мілан. "Можу сказати, що Мілан - один з клубів моєго життя. Але зараз я очолюю збірну України. Звичайно, я б хотів бути головним тренером Мілана, тому що я дуже пов'язаний з клубом, фанами і колишніми партнерами. Можливо, одного разу настане моя черга", – сказав Андрій Шевченко в інтерв'ю DAZN.

Також "Знай.ua" писав, що головний тренер збірної України Андрій Шевченко на найближчий збір національної команди викликав 11 гравців, які виступають у закордонних чемпіонатах.