Перша ракетка України Еліна Світоліна, яка тріумфально переграла американку Вінус Вільямс на Ролан Гаррос, поділилася враженнями після матчу.

"Я не особливо замислювалася про те, що у мене була невдала серія матчів (4 поразки поспіль). Мені здається, що всі матчі, які я провела, крім поєдинку в Мадриді, були наполегливими. Я анітрохи не втратила впевненість у собі, цей настрій допоміг мені сьогодні провести під тиском хороший матч, це був досить важкий матч. Вінус часом може грати неймовірно, тому це потрібно було приймати і рухатися далі. Я була налаштована на боротьбу і це допомогло пройти через цей матч.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

На новому корті приємно грати. Цей корт поменше, ніж інші, на яких я грала, сьогодні був майже повний стадіон і здавалося, що французька публіка активно вболівала. Мене це дуже мотивувало концентруватися на кожному розіграші. Єдине, що незручно, це те, що потрібно пробиратися через натовп. Думаю, охорона робить все, що в їх силах, щоб нам було більш комфортно. Тут у нас є кілька кімнат для очікування. Сьогодні, наприклад, я виграла, тому проходити через натовп глядачів може бути приємно, але якщо ти програв, то це може тебе турбувати. Сам по собі корт прекрасний.

Якщо говорити про другий раунді, то Катерину Козлову я знаю давно. Я не сильно багато бачила, як вона грає останнім часом, подивимося, як складеться. Я просто намагаюся не надто замислюватися про своїх суперників по той бік сітки. Для мене важливо, щоб я була готова, добре відчувала себе на корті, щоб добре рухалася, була свіжа психологічно, це для мене має значення", - сказала Світоліна.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще
Світоліна обіграла Вільямс із рахунком 0:2, матч тривав 1 годину 14 хвилин. Світоліна виграла перший сет з рахунком 6:3. Але у другому сеті програвала 3:1, але, в кінцевому підсумку змогла перемогти з аналогічним рахунком 6:3.

WTA. Ролан Гаррос. Перший раунд
Вінус Вільямс (США) - Еліна Світоліна (Україна) 0:2 (3:6, 3:6)
У другому раунді Світоліна зіграє з українкою Катериною Козловою.
Як повідомляв портал Знай.ua, Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.