Український екс-чемпіон світу за версією WBC в суперлегкій вазі Віктор Постол (31-2, 12 КО) після перемоги над французом Мохамедом Мімуном (21-3, 2 КО) став офіційним претендентом на титул.
В інтерв'ю Luckypunch.net Постол заявив, що має намір повернути чемпіонський пояс.
"Зараз у мене є можливість побитися за пояс чемпіона світу. Хотілося б стати чемпіоном, повернути пояс і провести два-три захисти. Тоді можна було б і закінчити кар'єру.
Я вже стою в черзі побоксувати з чемпіоном. На сьогоднішній день американець Реджіс Прогрейс є "тимчасовим" чемпіоном і шотландець Джош Тейлор є "срібним" чемпіоном WBC.
Вони зараз обидва задіяні у Всесвітній суперсерії і на півроку, як мінімум випадають, адже вони пройшли у фінал. І наступним опонентом для Раміреса є я.
Я сподіваюся, що бій відбудеться, для мене це шанс знову поборотися за пояс чемпіона світу, повернути цей пояс, який був у мене", - сказав Постол.

Як писав Знай.ua, Віктор Постол переміг Мохаммеда Мімуна з Франції на арені Cosmopolitan в Лас-Вегасі (США).

Вже з самого початку бою екс-чемпіон світу з України домінував у ринзі. Протягом поєдинку уродженець Київщини часто атакував, а француз робив контрвипади. Та все одно, активніше в рингу виглядав Постол, який заслужено виграв поєдинок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За підсумками бою судді винесли вердикт на користь Віктора – 98:92, 97:93, 99:91.

Таким чином, українець отримав звання офіційного претендента на пояс WBC і вже в наступному бою зможе спробувати повернути собі чемпіонський пояс, який у нього відібрав американець Теренс Кроуфорд (35-0, 26 КО) в 2016 році.

Як повідомляв портал Знай.ua, Усик, Гвоздик і Ломаченко визнані найкращими боксерами світу.