Колишній капітан київського "Динамо" Тарас Михалик, у якого нещодавно закінчився контракт з московським "Локомотивом", розповів публіці про раніше невідомі сторінки своєї біографії.

Так, за словами 35-річного Михалика, у свій час він міг піти по іншому, менш престижному шляху. Нещодавно журналісти поставили спортсмену питання про те, яка кар'єра в нього могла б бути, якби не футбол.

"Складно відповісти, але вчився на будівельника. До 15 років я встиг з'їздити на заробітки у Білорусь зі старшим братом і покійним батьком. Там ми будували в колгоспі будинки. Платили не грошима, а машиною зерна – його вже можна було продати або пустити у народному господарстві", – розповів прес-службі "Локомотиву" Михалік.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Суркіс назвав умову, за якої Хацкевич залишиться у "Динамо".

Раніше Знай.uа повідомляв, екс-захисник "Динамо" буде працювати на Кадирова.

Також Знай.uа писав, 22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко розповів, що тренер Мікель Артета спілкувався з ним з приводу гравця "Динамо".