Екс-президент США Барак Обама назвав причину невдач нападаючого "Барселони" Ліонеля Мессі у збірній Аргентини.
За словами Обами, не багато людей можуть зробити великі речі поодинці.
"Навіть люди, яких ми вважаємо геніями, працюють з іншими людьми, щоб розробити свій власний стиль. У Аргентини, незважаючи на наявність неймовірного Мессі, не виходить виграти чемпіонат світу.
Згадайте Сальвадора Далі. Він навчався у Жоржа Брака. Я хочу дати пораду молоді - не багато людей можуть зробити великі речі поодинці", - передає слова Обами Sport.es.
Мессі у складі збірної Аргентини доходив до фіналів чотирьох турнірів, але в кожному з них терпів поразки.

Ліонель Мессі
Ліонель Мессі

Нагадаємо, з 14 червня по 7 липня в Бразилії пройде Кубок Америки. Аргентина зіграє у групі В разом з командами Колумбії, Парагваю і Катару.

Як повідомляв Знай.ua, Мессі вшосте в кар'єрі виграв "Золоту бутсу", яка вручається кращому бомбардирові сезону в Європі.

Мессі посів перше місце у загальному заліку, забив 36 голів у чемпіонаті Іспанії, що принесло йому 72 очки.

Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"
Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"

На другій сходинці – форвард ПСЖ Кіліан Мбаппе (33 м'ячі і 66 очок), а третім став форвард "Сампдорії" Фабіо Квальярелла, який забив 26 м'ячів і набравши 52 очки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Мессі обійшов форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду за кількістю голів на клубному рівні.

Так, після дубля у матчі проти "Ейбаром" (2:2) в чемпіонаті Іспанії, в активі Мессі - 602 голи в 686 матчах. На рахунку Роналду - 601 м'яч у 804 іграх.
Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду
Зазначимо, що до завершення цього сезону "Барселона" і "Ювентус" проведуть ще по одній грі. Каталонський клуб зіграє у фіналі Кубка Іспанії з "Валенсією", а "Ювентусу" чекає гра з "Сампдорією" у заключному турі Серії А.