Стало відомо, що тенісистці з України Олені Плоскіній заборонили відвідувати тенісні турніри за організацію договірних матчів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Tennis Integrity Unit.

З'ясувалося, що 22-річна українка, яка займає 821 місце в рейтингу ITF World Tennis, звела іншого спортсмена з корупціонером, який запропонував грошову винагороду за проведення матчу з фіксованим результатом. Інцидент стався в жовтні 2016 року.

Плоскіну звинуватили в тому, що вона не повідомила в антикорупційні органи про ще два схожі випадки з договірними матчами, про які була раніше поінформована.

Наголошується, що довічна дискваліфікація означає заборону на відвідування будь-яких офіційних турнірів, організованих або схвалених керівними тенісними органами. Також українка повинна заплатити $20 тис штрафу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Серена Вільямс виграла перший матч Відкритого чемпіонату Франції (WTA) - Ролан Гаррос.

Як повідомляв портал Знай.uа, Катерина Козлова знялася з матчу проти першої ракетки України Еліни Світоліни у другому колі WTA.

Також портал Знай.uа писав, що Світоліна оплатила дорогу операцію юній українській тенісистці.