Нападник "Барселони" і збірної Аргентини Ліонель Мессі може стати головним тренером команди.
Крім Мессі, експерти назвали ще декілька претендентів на пост головного тренера.
На думку аналітиків, головний претендент на пост наставника "Барселони" - Роберто Мартінес, який керує національною командою Бельгії. Букмекери приймають ставки на його кандидатуру з коефіцієнтом 1,19.
Ще одним фаворитом експерти називають Кіке Сетьена, який нещодавно залишив посаду наставника "Бетіса" (8.50), і колишнього тренера "Ювентуса" Массіміліано Алегрі (10,50).
Також серед кандидатів - Ерік тен Хаг (26,0), Маурісіо Почеттіно (34,0), Хаві Ернандес (34,0), Арсен Венгер (41,0), Нуну Эшпириту Санту, Хосеп Гвардіола, Лоран Блан, Філіп Коку та Йохім Лев (51,0).

Як повідомляв Знай.ua, Мессі вшосте в кар'єрі виграв "Золоту бутсу", яка вручається найкращому бомбардирові сезону в Європі.

Мессі посів перше місце у загальному заліку, забив 36 голів у чемпіонаті Іспанії, що принесло йому 72 очки.

Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"
Ліонель Мессі виграв "Золоту бутсу"

На другій сходинці – форвард ПСЖ Кіліан Мбаппе (33 м'ячі і 66 очок), а третім став форвард "Сампдорії" Фабіо Квальярелла, який забив 26 м'ячів і набравши 52 очки.

Нагадаємо, Мессі обійшов форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду за кількістю голів на клубному рівні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
Так, після дубля у матчі проти "Ейбаром" (2:2) в чемпіонаті Іспанії, в активі Мессі - 602 голи в 686 матчах. На рахунку Роналду - 601 м'яч у 804 іграх.
Кріштіану Роналду
Кріштіану Роналду
Зазначимо, що до завершення цього сезону "Барселона" і "Ювентус" проведуть ще по одній грі. Каталонський клуб зіграє у фіналі Кубка Іспанії з "Валенсією", а "Ювентусу" чекає гра з "Сампдорією" у заключному турі Серії А.