22-річний український легіонер "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко поділився очікуваннями від майбутнього матчу відбору на Євро-2020 з командою Сербії.
"Всі ми розуміємо, що це дуже відповідальна гра. Впевнений, що у Львові ми отримаємо просто шалену підтримку. Бо і там, і взагалі, всюди в Україні люблять футбол, тим більше, коли грає збірна.
Для нас дуже важлива ця підтримка, тому запрошуємо всіх і кожного бути разом з нами. Гра повністю буде дуже непроста, тому що для сербів вона також має велике значення. Повинні підготуватися якісно, розібравши всі їхні сильні та слабкі сторони", - передає слова Зінченко УНН.
Напомоним, матч із Сербією пройде в рамках 3-го туру кваліфікації 7 червня.
Нагадаємо, Олександр Зінченко підпише новий контракт з "Манчестер Сіті", повідомляє Goal.com.

Про це "Манчестер Сіті" офіційно оголосить в найближчі декілька днів.

Українець займе місце в стартовому складі клубу.

Нагадаємо, що нинішній контракт Зінченка з "Манчестер Сіті" закінчується у червні 2020 року.

В поточному сезоні Зінченко провів за команду 26 матчів, забив 1 гол і зробив 5 асистів.

Як писав Знай.ua, Олександр Зінченко влаштував майстер-клас із танців.

Популярні новини зараз
Пенсіонери у паніці через нові вимоги: як не втратити останні копійки За світло можна платити по 1,72 грн за кВт: можливість, про яку багато хто не знає Головне за 22 вересня: пенсію збільшать, повістки прийдуть поштою, курс долара шокує, а українці отримають ще одну платіжку Тарифи на електроенергію: чому у Європі ціни падають, а в Україні тільки зростають
Показати ще

На честь Міжнародного дня танцю, який щорічно відзначають 29 квітня, на сторінці Мансіті в Twitter опублікували танець українця, який отримав бурю захоплених коментарів шанувальників клубу.

Як раніше повідомляв Знай.ua, гравці Шахтаря пожартували над Зінченком.