Чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) увійшов до списку найкращих суперважковаговиків за версією читачів авторитетного британського видання Sky Sports.
Рейтинг боксерів надважкої ваги:
  1. Ентоні Джошуа - 26,2 тисячі голосів
  2. Тайсон Ф'юрі - 22 тисячі голосів
  3. Ділліан Уайт - 15,1 тисячі голосів
  4. Деонтей Уайлдер - 14,8 тисячі голосів
  5. Олександр Усик - 9,7 тисячі голосів
  6. Луїс Ортіс - 5,9 тисячі голосів
  7. Джозеф Паркер -5,4 тисячі голосів
  8. Олександр Повєткін - 4,6 тисячі голосів
  9. Дерек Чісора - 3,4 тисячі голосів
  10. Оскар Рівас - 2,9 тисячі голосів
Зазначимо, що Усик поки не провів жодного бою в суперважкій вазі.

Нагадаємо, Усик зараз відновлюється після травми.

Британський со-промоутер українця Едді Хірн розповів про стан здоров'я Усика, і орієнтовні строки його повернення на ринг.

За його словами, Усику не знадобиться операція.

"Усик, на жаль, відірвав собі біцепс, але він не буде робити операцію. Думаю, він повернеться в ринг у серпні, або приблизно в цей час. Ймовірно, пройде п'ять тижнів перш ніж він почне тренуватися.

Не знаю, що сталося і чому. Очевидно, що він піднімається в дивізіоні і більше працює з вагою. Він спарингував з хлопцями набагато більше і важче його. Навіть не знаю, коли він травмувався під час спарингу або занять зі штангою. Варто сказати, що я з нетерпінням чекав бою", - передає слова Хірна IFL TV.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Олександр Усик відмовився від пояса Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і обов'язкового бою з росіянином Денисом Лєбєдєвим (32-2, 23 КО) через перехід у надважку вагу.

Як повідомляв портал Знай.ua, менеджер розповів про травму Усика і строки відновлення.