Вже пройшло три тижні після завершення чемпіонату Англії. У "Тоттенхема" і "Ліверпуля" було досить часу для відпочинку та підготовки до найважливішого матчу сезону. Однак не тільки у спортсменів був час, і з повним озброєнням до фіналу Ліги Чемпіонів підійшли журналісти.

Так, видання з найкращими спортивними редакціями: The Guardian, The Independent, The Daily Telegraph, BBC та інші, підготували до підсумкового поєдинку сезону просто аномальну кількість цікавих матеріалів, охопити які в повній мірі практично неможливо.

Не кажучи вже про інтернаціональну пресу. Фінал Ліги чемпіонів відбудеться в Мадриді, тому іспанська El Pais, Marca, AS, Mundo Deportivo та інші відклали внутрішні питання і з усіх боків висвітлюють майбутній фінал. Німці, очікувано, пишуть про Юргена Клоппа, французи – про футболістів двох команд, які раніше грали в місцевій Лізі 1.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як би на "узбіччі" за фіналом Ліги чемпіонів спостерігають італійці – місцева преса більше обговорює тренерські зміни в "Ювентусі" та "Інтері".

Фінал двох доль

Практично кожен футболіст "Ліверпуля" і "Тоттенхема" за час, що передує фіналу, дав інтерв'ю, були складені списки історично найбільш важливих матчів "шпор" і "червоних" один проти одного, часто обговорювалося і питання Харрі Кейна" - варто чи "Тоттенхему" задіяти в старті свого найкращого форварда, який пропустив кілька тижнів через травму.

Проте історія фіналу Ліги чемпіонів – це й історія пілігримів, які здійснюють вболівальники, щоб опинитися на один або кілька днів у футбольній Мецці, місті, де проводиться фінал. Це історії двох неймовірно харизматичних тренерів, до яких просто неможливо ставиться без симпатій, і їх команд, які до сьогоднішнього дня не вигравали нічого.

Нагадаємо, стало відомо, хто стане новим наставником "Зорі".

Як повідомляв Знай.uа Тоттенхем — Ліверпуль: "червоні" розсекретили склад на фінал Ліги чемпіонів.

Знай.uа писав, Зоря залишилася без тренера: чому відправили у відставку Вернидуба.