1 червня трагічно помер Хосе Антоніо Рейєс – екс-гравець Севільї, Бенфіки, Арсеналу, Реала і збірної Іспанії.

Футболісту було 35 років, він помер в результаті ДТП біля рідного міста. Футбольний світ засмучений цією новиною.

Хосе Антоніо Рейєс помер у ДТП, перебуваючи у власному автомобілі. Автобиль, в якому їхав Рейес, з'їхав з дороги і загорівся

Реєс був п'ятиразовим переможцем Ліги Європи (рекорд турніру), фіналістом ЛЧ, чемпіоном Іспанії і Англії, володарем Суперкубка Європи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також стало відомо, що разом з Райесом помер його двоюрідний брат.

Останній клуб, за який виступав Рейес, була Естремадура – представник Сегунди. Раніше Хосе Антоніо виступав за "Севілью", "Арсенал", "Реал " Атлетіко", "Бенфіку" і ще кілька клубів нижчого рангу. Футбольний світ шокований і засмучений новиною про передчасної смерті екс-півзахисника збірної Іспанії.

"Ми відчуваємо глибокий сум з приводу смерті колишнього гравця нашого клубу Хосе Антоніо Реєса. Ми співчуваємо також родині, близьким і нинішньому клубу гравця", – заявив Реал.

Фіналісти Ліги чемпіонів Ліверпуль і Тоттенхем також не пройшли повз трагедії.

"Ми глибоко засмучені, дізнавшись про смерть Хосе Антоніо Реєса. Наші думки з його друзями і сім'єю, а також з Арсеналом", – підтримав Тоттенхем рідних і близьких Рейеса.

"Наші думки з рідними і близькими Рейеса", – повідомив Ліверпуль.

"Хосе був частиною нашої команди і дуже популярною фігурою в клубі. Він завжди буде займати особливе місце в наших серцях", – відреагував Арсенал.

"Ми не могли запропонувати найгіршою новини. Наш улюблений кантерано (вихованець, - ред) загинув у ДТП. Спочивай з миром", – співчуває Севілья.

"Я втратив дар мови, почувши цю новину. Я ніколи не забуду твоєї магії і твоєї посмішки. Для мене було честю перебувати поруч з тобою", – написав Унаї Емері, який разом з Рейєсом перемагав у Лізі Європи.

"Брат, тільки Бог знає, чому він так рано забрав тебе з цього світу. Ти будеш жити в моєму серці вічно. Я зламаний. Спочивай з миром", – зі скорботою написав Іван Ракітіч.

"Мій перший друг у світі великого футболу. Мій сусід по кімнаті, який завжди хотів спати з кондиціонером навіть при -10. Скромний хлопець, у якого завжди була усмішка на обличчі, великий футболіст і чудова людина. Сьогодні я не міг прокинутися найгіршим чином. Я ніколи не забуду, коли ти і твоя сім'я вітали мене у вашому будинку на Різдво в Англії, коли я був один і мені було 16 років. Два дні тому я говорив про тебе в інтерв'ю, можливо, це був знак", – відреагував Сеск Фабрегас.

Також жаль з приводу загибелі Рейеса висловили і інші клуби – одвічний суперник Севільї Бетіс, італійська Рома, німецький Шальке, Барселона і багато інші.

Нагадаємо, Всесвітньо відомий футболіст загинув у жахливому ДТП

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Києві яскраво стартував Чемпіонат Європи з футболу

Також "Знай.ua" писав про те, що Фінал Ліги Чемпіонів 2019: що пишуть світові ЗМІ напередодні головного бою Клоппа і Почеттіно