Відомий український футболіст, півзахисник бельгійського "Генка" Руслан Малиновський поділився з журналістами планами і розповів, якою бачить свою кар'єру.

Про це стало відомо завдяки нещодавньому інтерв'ю Руслана Малиновського для одного з українських спортивних видань.

Руслан Малиновський
Руслан Малиновський

-За три з половиною роки в Бельгії Руслан Малиновський як гравець сильно змінився?

"Думаю, так. У Бельгії я подорослішав, і в футбольному плані, в тому числі. На багато речей дивлюся– іншого – не так, як три роки тому. Вважаю, менталітет у мене змінився, як у плані ставлення до справи, так і в ігровому плані. Я став спокійнішим".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

-Ти визначився з тим, де почнеш наступний сезон?

"Ні, поки що я цього не знаю. Мені ще потрібно переговорити з керівництвом "Генка". Думаю, в найближчі тижні все повинно прояснитися. Поки конкретики немає, тільки інтерес з боку окремих клубів".

-Не розглядаєш варіант з поверненням до України?

"Ні. Зараз мені 26 років – це той вік, коли потрібно зробити крок вперед і спробувати себе у сильнішому чемпіонаті. Після трьох років у Бельгії, вважаю, я до цього готовий".

Нагадаємо, Неймар вляпався у гучний скандал із зґвалтуванням.

Як повідомляв Знай.uа Мессі пішов війною на Реал.

Знай.uа писав, приголомшливий фінал Ліги Чемпіонів змусив ахнути весь світ.