Португальський футболіст та відомий тренер Жозе Моуріньо поділився думкою про фінал Ліги чемпіонів між Тоттенхемом і Ліверпулем. Він зазначив, що очікував більшого від обох команд.

"Думаю, що три півзахисники Ліверпуля шикувалися прямою лінією перед чотирма захисниками. Хендерсон, Вейналдум, Фабіньо, а потім і Мілнер майже не наближалися до атаки, не забігали в штрафну, нічого. Ліверпуль був дуже прагматичним, і міцно грав в обороні", — сказав тренер.

Жозе Моуріньо
Жозе Моуріньо

За словами Моуріньо, від фіналу Ліги чемпіонів завжди очікують чогось більшого й кожен з фіналів надзвичайно емоційний.

"Якщо б це не був фінал Ліги чемпіонів, а просто матч Прем'єр-ліги або Кубка Ліги, ми всі б сказали, що гра була хорошою. Кожен фінал Ліги чемпіонів дуже емоційний, що робить його особливим. Але, якість гри була не дуже високим. Тоттенхем, напевно, дуже засмучений. Не тільки тому, що вони програли, але і тому, що вони відчувають, що були здатні на більше", - додав Жозе Моуріньо.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Сам Моурінью разом з легендарним Арсеном Венгером перебував у студії телеканалу beIN Sports під час фінального матчу Ліги чемпіонів.

Зазначимо, що Ліверпуль відкрив рахунок вже на 2 хвилині матчу. Одне очко "червоним" приніс Мохамед Салах - він блискуче пробив ворота Тоттенхема з пенальті.

Нагадаємо, Неймар вляпався у гучний скандал зі зґвалтуванням: судитимуть.

Як повідомляв Знай.uа, легендарний Маркевич поділився планами щодо збірної України: "Дайте пограти".

Також портал Знай.uа писав, приголомшливий фінал Ліги Чемпіонів змусив ахнути весь світ.