В Україні вже завершився сезон Прем'єр-ліги, і з цього приводу відомий тренер Мирон Маркевич у коментарі для українських журналістів підбив підсумки минулого сезону.

"Я б відзначив не внутрішні змагання, а виступ збірної України, яка є обличчям нашого футболу. Так от, команда Андрія Шевченка принесла найбільше позитивних емоцій. В кінці минулого року синьо-жовті виграли групу Ліги націй, а зараз національна команда має шанси добре виступити в груповому раунді Євро-2020", - заявив Маркевич.

Мирон Маркевич
Мирон Маркевич

"В чемпіонаті країни особливого прогресу, я поки не бачу. Втім, серед 15-річних юнаків є багато хлопців, які можуть вирости у хороших майстрів. Не кажучи вже про збірну U-20, яка на чемпіонаті світу з першого місця вийшла зі своєї групи. Будемо тримати кулаки за те, щоб на стадії 1/8 фіналу каменем спотикання для команди Олександра Петракова не стала збірна Панами. Цим футболістам потрібно більше давати грати в основних складах своїх клубів. Вважаю, що вони вже переросли рівень першості U-21. Але, загалом, ще потрібен час, щоб ми хоч трохи наблизилися до кращих сезонів в українському чемпіонаті", - додав відомий тренер.

Нагадаємо, Неймар вляпався у гучний скандал зі зґвалтуванням: судитимуть.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа Мессі пішов з війною на Реал.

Знай.uа писав, приголомшливий фінал Ліги Чемпіонів змусив ахнути весь світ.