Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, британець Ентоні Джошуа (22-1, 21 КО) сенсаційно програв мексиканцю Енді Руїсу (31-1, 22 КО). Джошуа чотири рази побував в нокдауні.
Чемпіон світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) був присутній на вечорі боксу в Нью-Йорку, і прокоментував поразку Джошуа.
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
"Неймовірно. Я не знаю, що сказати. Це бокс. Думаю, в реванші Джошуа виграє в першому, другому або третьому раунді. Не знаю.
В чому причина поразки? Думаю в ментальності. Спершу він мав боксувати проти Міллера, потім проти Руїса. Можливо, причина в цьому", - заявив Усик.

Нагадаємо, Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа у сьомому раунді, і відібрав у Джошуа чемпіонські пояси WBA, WBO, IBF та IBO.

Дивіться відео нокауту:

Бій пройшов в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden 1 червня.
Джошуа зазнав першої поразки у професійній кар'єрі, а Руїс став першим мексиканським чемпіоном світу в суперважкій вазі.

Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images
Енді Руїс нокаутував Ентоні Джошуа, Getty Images

У мережі Instagram Джошуа привітав свого суперника. Боксер написав: "Це вечір Енді. Вітаю, чемпіон".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, суперником британця в цьому поєдинку повинен був стати Джаррелл Міллер (23-0-1, 20 КО), але поєдинок був офіційно скасований через допінг.

Нагадаємо, Міллер визнав свою провину і вибачився.

"Так, я облажався. Я зробив поганий вибір. У мене було кілька варіантів впоратися із ситуацією, але я вибрав неправильний. І я заплатив за це високу ціну. Я втратив шанс, величезний шанс. І мені капець як боляче від усвідомлення цього", - сказав Міллер.

Міллера позбавили ліцензії.

Як повідомляв портал Знай.ua, промоутер назвав дату бою Усик - Джошуа.