Український плавець Михайло Романчук завоював бронзову медаль третього етапу Ліги чемпіонів FINA з плавання, який проходив в Індіанаполісі, США.
Романчук з результатом 3:49.92 хвилини став третім на дистанції 400 метрів вільним стилем, поступившись чемпіону світу і Європи на короткій воді литовцю Данасу Рапшису та дворазовому бронзовому призеру Олімпійських ігор італійцеві Габріеле Детті.
Ще один українець Андрій Говоров завоював бронзу на коронній дистанції 50 метрів батерфляєм.

Як повідомляв Знай.ua, збірна України завоювала одну медаль на чемпіонаті Європи з академічного веслування у Люцерні (Швейцарія).

Жіноча четвірка парна у складі Євгенії Довгодько, Дар'ї Верхогляд, Анастасії Коженкової та Яни Дементьєвої стала третьою на дистанції 2000 м, показавши результат 6.18.82 хвилини.
Українки більшу частину дистанції йшли на четвертому місці, але на останніх 500 метрів зуміли обігнати полячок і пробитися на п'єдестал. Перше місце посіла четвірка з Німеччини, другими стали представниці Нідерландів.
Чоловіча четвірка парна Дмитро Міхай, Сергій Гринь, Олександр Надтока та Іван Довгодько посіла шосте місце, а чоловіча четвірка розпашна без стернового Роман Півень, Артем Мороз, Максим Боклаженко і Дмитро Хула стала четвертою.

Як писав Знай.ua, чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко стала другою на етапі "Діамантової ліги" в Стокгольмі (Швеція).

Левченко з легкістю взяла перші три висоти - 1,78 м, 1,83 м і 1,87 м. Але не змогла підкорити 1,90 м, після чого не впоралася з планкою 1,92 м.

Ще одна українка 17-річна Ярослава Магучих зупинилася в кроці від призів. Магучих не змогла стрибнути 1,87 м і завершила виступ на четвертому місці.