Олександр Панков, агент воротаря київського "Динамо" Дениса Бойко, розповів, як співпрацював із футболістом у 2010 році.
Панков розповів, як повернув Бойка в "Динамо", а той у свою чергу підписав контракт з російським агентом.
"Нашою великою помилкою було, що ми не підписали агентський контракт. Він тоді говорив: "Хлопці, я ж мужик, буду виконувати, ви красені, зробили роботу". Кажу: "Давай підписувати контракт".
А він тоді підписав з іншим агентом-іноземцем контракт. Цей контракт вони підписали, але агент не повернув копію. І він не знав, реєстрував він його чи ні. Він боявся дуже сильно, щоб не було подвійного контракту, тому що можуть бути проблеми.
Тоді він говорив: "Хлопці, давайте не будемо підписувати, раптом він зареєстрував його". А оскільки агент був росіянин, я подзвонив в РФС. Там сказали, що ніякий контракт не зареєстровано. А Денис казав: "Ну ось...". Я йому відповів: "Ну добре, давай не будемо підписувати". Все, це пастка.
Далі це просто чесне слово. І він своє чесне слово не виконав по сьогоднішній день. Уяви, це 2010 рік.
Бойко повів себе некоректно, і він знає про це, буде з цим жити до кінця своїх днів", - розповів Панков.

Як писав Знай.ua, головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич залишить свій пост.

Олександр Хацкевич, Getty Images
Олександр Хацкевич, Getty Images

Як повідомляє glavred.info з посиланням на джерело всередині клубу, контракт з Хацкевичем не будуть продовжувати.
За інформацією джерела, "Динамо" може очолити іспанський фахівець Рауль Ріанчо, який вже працював у "Динамо", будучи помічником Сергія Реброва.
Останнім місцем роботи Ріанчо був московський "Спартак".
"Футболісти Динамо поділилися на групи гравців. Деякі гравці підтримують Хацкевича, а деякі, навпаки, хочуть, щоб його звільнили.
Призначення Рауля Ріанчо - це порятунок для клубу в даній ситуації. Він добре знайомий з багатьма гравцями Динамо і знає всі методи роботи. Думаю, він і очолить клуб", - повідомив інсайдер.

Як писав Знай.ua, головний тренер міланського "Інтера" Лучано Спаллетті залишив свій пост.

"Футбольний клуб Інтер офіційно підтверджує інформацію, що Лучано Спаллетті більше не є головним тренером команди. Клуб хоче подякувати Спаллетті за його роботу та результати, досягнуті разом", - йдеться в повідомленні.
Спаллетті очолював "Інтер" з 2017 року, а його контракт був расчитаен до 2021 року.
Як раніше повідомляв Знай.ua, Інтер вибрав головного тренера.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще