Екс-футболіст "Динамо" Олег Гусєв не виключив, що незабаром може обійняти посаду головного тренера "біло-синіх".

Про це футболіст, який відіграв 15 років за "Динамо", заявив в ефірі шоу "Вацко Light".

Олег Гусєв
Олег Гусєв

Гусєву поставили запитання: чи бачить він себе головним тренером "Динамо"? Колишній футболіст відповів: "Можливо. Треба все робити поступово, зараз я хочу набратися досвіду, а далі буде видно".

Наголошується, що кар'єра Гусєва схожа з кар'єрою Реброва. Олег Анатолійович став асистентом наставника дубля. Якщо Ребров в свій час асистував Володимиру Мунтяну, то Гусєв нині допомагає в молодіжці Юрію Морозу. Згодом Ребров зайняв пост головного тренера в першій команді "Динамо", з яким двічі поспіль вигравав "золото" чемпіонату України.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олег Гусєв
Олег Гусєв

Вболівальники не пройшли повз такої новини: "А яке у мене має бути серце? Хацкевич – динамівське серце, Ребров – динамівське серце... Чому ніхто не говорить, що Ребров з динамівським серцем два рази виграв чемпіонат? Про динамівському серці згадують тільки тоді, коли якісь невдачі в команді. Де гарантія, що іноземець дасть результат? Немає гарантії".

Нагадаємо, Агент розповів, як повернув Бойко в Динамо

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Чемпіонський парад Ліверпуля зібрав понад 750 тисяч шанувальників

Також "Знай.ua" писав про те, що УЄФА назвала символічну збірну Ліги чемпіонів