У понеділок, 3 червня, українці в 1/8 фіналу з рахунком 4: 1 перемогли команду Панами. Українська команда повністю переграла свого суперника в першому таймі.

Це означає, що наша збірна (U-20) пробилася в чвертьфінал юніорського Кубка світу з футболу, який проходить в Польщі.

Відомо, що в чвертьфіналі Кубка світу в п'ятницю, 7 червня, збірна України в місті Лодзь буде грати з командою Колумбії. Відзначається, що в 1/8 фіналу турніру Колумбія в серії післяматчевих пенальті розгромила Нову Зеландію.

Нагадаємо, УЄФА назвав символічну збірну Ліги чемпіонів, куди увійшли 20 футболістів. Кращих гравців вибрали технічні спостерігачі Союзу європейських футбольних асоціацій.

Як повідомляв портал Знай.ua, керівництво англійського "Ліверпуля" готує новий контракт для головного тренера команди тренеру Юрген Клопп. Керівництво клубу досить співпрацею з Клоппом.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Також портал Знай.ua писав, що Олександр Панков, агент воротаря київського "Динамо" Дениса Бойка, розповів, як співпрацював з футболістом у 2010 році.