Нападаючий ПСЖ і збірної Бразилії Неймар через гучний скандал із домаганням, більше не цікавить мадридський "Реал".
Як повідомляє AS, президент "Реала" Флорентіно Перес остаточно відмовився від ідеї запрошення Неймара.
Керівникам "Реала" подобається гра Неймара, але вони стурбовані його поведінкою за межами поля.
Нагадаємо, Неймар звинувачується у зґвалтуванні, яке нібито відбулося 15 травня в Парижі. При цьому сам футболіст готовий довести свою невинність.

Цю інформацію поввідомляє ESPN з посиланням на UOL.

У документі йдеться, що жінка познайомилася з Неймаром через соціальні мережі, де гравець запросив її до Франції. Жінка зупинилася в готелі Софітель в Парижі та зустрілась з Неймаром близько 8 вечора.

"Вони почали розмовляти, обмінювалися ласками, але в певний момент Неймар став агресивним і практикував статевий контакт насильницьким шляхом". йдеться у документі

Додається, що футболіст був напідпитку у момент скоєння злочину.

У своїх свідченнях, жінка стверджує, що вилетіла з Парижа 17 травня і була емоційно вражена, аби написати заяву в поліцію. Трохи згодом, вона зважилась заявити про це у Сан-Паулу.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Неймар
Неймар

Згідно з бразильським Кримінальним кодексом, у його сьомій статті, злочини, вчинені бразильцями, навіть якщо вони перебувають на іноземній території, підлягають бразильському законодавству.

Як повідомляв Знай.ua, Неймара позбавили капітанської пов'язки.

Нагадаємо, форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).