З голою "зіркою" фіналу Ліги чемпіонів відбувається щось неймовірне в Instagram – вона то доступна, то її знов заблоковують.

Адміністрація соціальної мережі Instagram повернула доступ до акаунту американської моделі і актриси Кінсі Тадеуш Воланскі, яка напівоголеною вибігла на поле під час фінального матчу Ліги чемпіонів між "Тоттенхем Хотспур" і "Ліверпулем" (0: 2).

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше доступ до сторінки Воланскі заблокували, а дівчина повідомила, що її Instagram зламали. Після того як ім'я Тадеуш Воланскі стало відоме, число підписників на її Instagram різко почала зростати - менш ніж за добу на модель підписалося понад 2 млн осіб.

У цій історії виявився замішаний також російський блогер зі Сполучених Штатів Америки Віталій Здоровецький, який є бойфрендом Кінсі. До слова, він вибігав на поле у ​​фіналі чемпіонату світу 2014 року. За день до фіналу Ліги чемпіонів він опублікував відео з Тадеуш Воланскі, пообіцявши сюрприз.

Сюрприз вдався "на славу". А самій Кінсі Тадеуш Воланскі не довго довелось радіти новині про розблокування сторінки в Instagram - незабаром вона знову виявилася недоступною.

Нагадаємо, у мережі порівняли фотографії Кінсі Воланскі у соцмережах та фото з матчу - на них можна знайти разючі відмінності й сліди фотошопу.

Як повідомляв портал Знай.ua, приголомшливий фінал Ліги Чемпіонів змусив ахнути весь світ.

Також Знай.ua писав, легендарний Маркевич поділився планами щодо збірної України