Українські легкоатлети завоювали чотири медалі на міжнародних змаганнях Кубок Риги, який відбувся 4 червня.
Ірина Геращенко завоювала золото в стрибках у висоту, показавши результат 1,90 метра.
Юрій Кіщенко завоював срібну медаль у бігу на 800 метрів з результатом 1:50,59 хвилини. Ще одне срібло виграла Яна Качур, яка після четвертого місця на 100-метрівці - 11,85 секунди, стала другою на 200-метрівці - 23,48 секунди.
Тетяна Мельник стала третьою в бігу на 400 метрів - 52,76 секунди і завоювала бронзу.

Як повідомляв Знай.ua, чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко стала другою на етапі "Діамантової ліги" в Стокгольмі (Швеція).

Левченко з легкістю взяла перші три висоти - 1,78 м, 1,83 м і 1,87 м. Але не змогла підкорити 1,90 м, після чого не впоралася з планкою 1,92 м.

Нагадаємо, Левченко стала найкращою легкоатлеткою лютого в Україні.

Ще одна українка 17-річна Ярослава Магучих зупинилася в кроці від призів. Магучих не змогла стрибнути 1,87 м і завершила виступ на четвертому місці.
Як повідомляв Знай.ua, українська легкоатлетка Ярослава Магучих на змаганнях Діамантової ліги в катарській Досі завоювала золоту медаль у стрибках у висоту з особистим рекордом - 196 см.
17-річна Магучих стала однією з перших українок, яка виконала норматив на Олімпійські ігри-2020 в Токіо.

Як раніше писав Знай.ua, Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще