Українська легкоатлетка Ярослава Магучих стала найкращою спортсменкою травня в Україні, повідомляє Національний олімпійський комітет.
Наставниця 17-річної спортсменки Тетяна Степанова названа найкращим тренером місяця.
Такого звання Магучих удостоєна за блискучий виступ на першому етапі престижної серії змагань з легкої атлетики "Діамантова ліга", який пройшов в Досі (Катар).
Українка залишила позали срібного призера Олімпійських ігор-2016 болгарку Мірелу Деміреву та шведку Еріку Кінсі.
Ярослава стала наймолодшою переможницею "Діамантової ліги" в історії її проведення, виконавши при цьому олімпійський норматив на Ігри в Токіо-2020 (196 см).

Як повідомляв Знай.ua, чемпіонка України і віце-чемпіонка світу зі стрибків у висоту Юлія Левченко стала другою на етапі "Діамантової ліги" в Стокгольмі (Швеція).

Левченко з легкістю взяла перші три висоти - 1,78 м, 1,83 м і 1,87 м. Але не змогла підкорити 1,90 м, після чого не впоралася з планкою 1,92 м.

Нагадаємо, Юлія Левченко стала найкращою легкоатлеткою лютого в Україні.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, Ярослава Магучих стала наймолодшою переможницею Діамантової ліги в історії.