Промоутер абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика Олександр Красюк повідомив, як команда відреагувала на те, що WBC позбавила українця титулу, залишивши йому статус "чемпіона у відпустці".

"Всесвітня боксерська рада узгоджувала з нами цей крок. Під час переговорів ми чесно озвучили, що є плани битися в суперважкій ваговій категорії, а не у важкому дивізіоні. Але ми домовилися з WBC, що Усик у будь-який момент може вийти на бій проти чемпіона світу в крузервейті. Така домовленість існує з WBA", – розповів Красюк.

Він додав, що Усик може позбутися всіх титулів у крузервейті, але при цьому отримає шанс поборотися за пояс у суперважкій вазі.

"Найближчим часом ми відмовимося і від пояса WBO, зате WBO може оголосити Усика обов'язковим претендентом на бій проти чемпіона світу в суперважкій ваговій категорії. А що стосується IBF, то позиція цієї організації невідома. Так чи інакше, але Усик готовий добровільно віддати всі пояси. Навіщо вони йому потрібні, якщо Олександр має намір перейти в суперважку вагову категорію?", – додав Красюк.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що Олександр Усик був присутній на вечорі боксу в Нью-Йорку, і прокоментував поразку Джошуа.

Як повідомляв портал Знай.uа, чемпіона світу WBC, WBO і IBF у важкій вазі Олександра Усика позбавили титулу WBC.

Також портал Знай.uа писав, що команда Олександра Усика хоче організувати бій з переможцем реваншу Енді Руїс - Ентоні Джошуа.