Фінальну зустріч Ліги Чемпіонів, яка закінчилась рахунком 1:0 та піротехнічним скандалом, буде переграно на нейтральному полі.

Фінальний матч Ліги чемпіонів Африканської конфедерації футболу (CAF) між туніським "Есперанса" і марокканським "Відадом" (Касабланка) буде переграний в іншій країні.

Переможець "Есперанс" - 1: 0 - повинен буде повернути медалі і трофей переможця. Про це повідомив радник президента CAF Еді Амель.

Як відомо, зустріч завершилася скандалом. Після скасованого голу гостей, який був забитий на 59-й хвилині, коли поле заволокло димом від піротехніки, тренерський штаб і запасні марокканської команди вибігли на поле, так як суддя відмовився скористатися допомогою VAR. За деякими даними, система Відеодопомога арбітру просто не працювала.

Гравці і тренери "Відада" в знак протесту пішли в роздягальню. Після 1,5 годинної паузи матч не був відновлений, а суддя присудив перемогу туніської команді.

Нагадаємо, американська модель Кінсі Тадеуш Воланскі напівоголеною вибігла на поле під час фінального матчу Ліги чемпіонів.

Як повідомляв портал Знай.ua, приголомшливий фінал Ліги Чемпіонів змусив ахнути весь світ.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також Знай.ua писав, збірна України підкорила Меморіал Лобановського вперше за 10 років