Український нападник Альбасете Роман Зозуля запропонував законопроект у Верховну Раду про публічних людей, які їдуть заробляти в Росії.
"Ракицький знав, на що він іде (перехід в Зеніт - ред.) Він розумів, що цим вчинком закриває собі дорогу в збірну. Хоча я ще думав, що Шевченко може його викликати. Він топ-захисник.
Якщо б у нас у Верховній Раді зробили такий законопроект - публічна особа їде на заробітки в країну, з якої ми воюємо, тоді потім 5 років не може повертатися на батьківщину.
Усик - Гассієв в Москві? Тут інша ситуація, він їде на один день, на бій і повертається. Багато поправок в законі можна зробити. Якби Усик не поїхав туди, він би не завоював всі ці пояси, не став би абсолютним чемпіоном світу.
Я не кажу, що Ярик поганий, я з ним спілкувався, дружив. Він зробив свій вибір. Ми постійно шукаємо якусь зраду, я вже втомився від цього", - розповів Зозуля програмі "Бомбардир".

Як раніше писав Знай.ua, Ярослав Ракицький перейшов з донецького "Шахтаря" в російський "Зеніт". Зазначимо, що за донецький клуб Ракицький виступав 16 років.

Вартість трансферу Ракицького не називається, проте, за чутками, вона склала приблизно 12 мільйонів євро.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За Шахтар Ракицький виступав з серпня 2009 року. За "гірників" Ярослав провів 326 матчів і забив 14 голів. З Шахтарем уродженець Дніпропетровщини 7 разів ставав чемпіоном України і ще 6 разів вигравав Кубок України.

Також на рахунку Ракицького 54 матчі і 4 голи за збірну України, з якою центральний дефендер брав участь у чемпіонатах Європи 2012 та 2016 років.

Як повідомляв портал Знай.ua, ультрас Шахтаря відреагували на перехід Ракицького в Зеніт.