Президент UFC Дана Уайт не виключає можливості організації реваншу між екс-чемпіоном UFC у двох вагових категоріях Конором Макгрегором (21-4) і володарем титулу росіянином Хабібом Нурмагомедовим (27-0).
"Конор хоче цей поєдинок. Йому хочеться реванш з Хабібом. Подивимося, як завершиться бій в найближчі вихідні (Тоні Фергюсон - Дональд Серроне) і 7 вересня в Абу-Дабі, і ми зрозуміємо, що можна придумати для Конора. Не виключаю, що їх реванш з Хабібом відбудеться", - заявив Дана Уайт.

Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов
Конор Макгрегор і Хабіб Нурмагомедов

Нагадаємо, бій Макгрегор - Нурмагомедов відбувся 6 жовтня 2018 року. Нурмагомедов переміг Конора задушливим прийомом у четвертому раунді. Після бою росіянин влаштував масову бійку за межами октагона.

Нурмагомедов напав на членів команди Макгрегора, а в октагон увірвався боєць з Чечні Зубайра Тухугов і напав на Макгрегора.

Хабіб Нурмагомедов
Хабіб Нурмагомедов

Як раніше повідомляв Знай.ua, Конор Макгрегор оголосив про повернення в спорт через дев'ять днів після своєї відставки. Про це боєць повідомив на своїй сторінці в Twitter.
"Я хочу продовжити рухатися вперед разом з моїми шанувальниками з різних релігій та куточків планети. Всі віросповідання кидають нам виклик стати кращою версією самих себе. Це один світ, і він для всіх. Побачимося в октагоні", - написав Конор.

Нагадаємо, 26 березня Макгрегор заявив про завершення спортивної кар'єри.