Воротар ПСЖ Джанлуїджі Буффон не збирається завершувати кар'єру. Про це розповів агент футболіста Сільвано Мартіна.
"Джіджі не перестане грати. Він не збирається завершувати кар'єру. Він провів зустріч з керівництвом ПСЖ, де було вирішено, що розставання буде найкращим рішенням.
Тепер мій клієнт візьме паузу на декілька днів, щоб подумати зі своєю сім'єю про майбутнє. Після оголошення про його відхід з ПСЖ мене засипали телефонними дзвінками. Буффон ще не прийняв рішення. Звичайно, нам приємно відчувати такий інтерес", - передає слова Мартіна Cittaceleste.
Нагадаємо, контракт Джанлуїджі Буффона з ПСЖ закінчується 30 червня, і сторони вирішили не продовжувати його.
Як писав Знай.ua, нападаючий ПСЖ і збірної Бразилії Неймар отримав повістку в суд.

Неймар, Getty Images
Неймар, Getty Images
Як повідомляє Globo Esporte, співробітники правоохоронних органів прибули на базу збірної Бразилії і вручили футболісту повістку. Також вони вилучили у гравця телефон.
Неймар повинен дати показання 7 червня.
Нагадаємо, Неймар звинувачується у зґвалтуванні, яке нібито відбулося 15 травня в Парижі. При цьому сам футболіст готовий довести свою невинність.

Цю інформацію поввідомляє ESPN з посиланням на UOL.

У документі йдеться, що жінка познайомилася з Неймаром через соціальні мережі, де гравець запросив її до Франції. Жінка зупинилася в готелі Софітель в Парижі та зустрілась з Неймаром близько 8 вечора.

"Вони почали розмовляти, обмінювалися ласками, але в певний момент Неймар став агресивним і практикував статевий контакт насильницьким шляхом". йдеться у документі

Додається, що футболіст був напідпитку у момент скоєння злочину.

У своїх свідченнях, жінка стверджує, що вилетіла з Парижа 17 травня і була емоційно вражена, аби написати заяву в поліцію. Трохи згодом, вона зважилась заявити про це у Сан-Паулу.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Неймар
Неймар

Згідно з бразильським Кримінальним кодексом, у його сьомій статті, злочини, вчинені бразильцями, навіть якщо вони перебувають на іноземній території, підлягають бразильському законодавству.

Як повідомляв Знай.ua, Неймара позбавили капітанської пов'язки.

Нагадаємо, форвард ПСЖ Неймар вдарив фаната після програшу Ренну у фіналі Кубка Франції (2:2, пен. 5:6).