Український нападник "Альбасете" Роман Зозуля розповів, як у 2013 році відмовився від пропозиції Ріната Ахметова перейти у "Шахтар".
За словами футболіста, Ахметов особисто телефонував йому та пропонував втричі більшу зарплату, ніж у "Дніпрі".
"Ахметов сказав, що не знає мою зарплату, але дає втричі більше. І за те, що я зараз погоджуся, підйомні 2 млн. Було дуже приємно, що "Шахтар" цікавиться, сам президент дзвонив. Розумів, якщо перейду - сильно виграю фінансово.
Але там був Луїс Адріано, Луческу, вся атака - бразильці. У мене було б мало шансів грати. Але я на той момент виступав за збірну, в "Дніпрі", грав в Лізі Європи. Все було добре. Подивіться, що сталося з Селезньовим, із Девічем.
Так що умовити мене було неможливо. До того ж я вихованець "Динамо", у мене динамівське серце", - розповів Зозуля в програмі "Бомбардир" на YouTube.

Як писав Знай.ua, Зозуля запропонував законопроект у Верховну Раду про публічних людей, які їдуть заробляти в Росії.

"Ракицький знав, на що він іде (перехід в Зеніт - ред.) Він розумів, що цим вчинком закриває собі дорогу в збірну. Хоча я ще думав, що Шевченко може його викликати. Він топ-захисник.
Якщо б у нас у Верховній Раді зробили такий законопроект - публічна особа їде на заробітки в країну, з якої ми воюємо, тоді потім 5 років не може повертатися на батьківщину.
Усик - Гассієв в Москві? Тут інша ситуація, він їде на один день, на бій і повертається. Багато поправок в законі можна зробити. Якби Усик не поїхав туди, він би не завоював всі ці пояси, не став би абсолютним чемпіоном світу.
Я не кажу, що Ярик поганий, я з ним спілкувався, дружив. Він зробив свій вибір. Ми постійно шукаємо якусь зраду, я вже втомився від цього", - розповів Зозуля програмі "Бомбардир".

Як повідомляв портал Знай.ua, Ярослав Ракицький перейшов з донецького "Шахтаря" в російський "Зеніт".