Українського боксера Олександра Усика позбавили титулу чемпіона світу за версією WBO у першій важкій вазі через перехід в надважку вагу. Про це заявив президент WBO Пако Валькарсель в інтерв'ю Boxing Scene.

"Через перехід чемпіона світу Олександра Усика в суперважку вагу новим чемпіоном визнано Кшиштофа Гловацького, який раніше був тимчасовим чемпіоном", - підкреслив Валькарсель.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Олександр Усик
Олександр Усик

Як відомо, 15 червня Гловацький проведе бій на захист титулу з латвійським боксером Майрісом Бріедісом. На кону буде стояти чемпіонський пояс за версією WBC.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У Олександра Усика залишиться пояс за версією IBF, однак, ненадовго. Поки що спортсмен перебуває на вимушеному відпочинку - відновлюється після травми біцепса, отриманої за час підготовки до бою в суперважкій вазі з Карлосом Такамом.

Нагадаємо, Зозуля відверто розповів, чому не грає за збірну України та про поради Шевченка.

Раніше Знай.uа повідомляв, Неймар вляпався у гучний секс-скандал.

Також Знай.uа писав, найкращі українські тенісистки зіграють в кваліфікації Вімблдону.