Колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко незважаючи на привабливі з фінансової точки зору пропозиції від стриминговой платформи DAZN, прийняв рішення не повертатися в ринг в 2019 році.

Про це повідомляє Sport Arena.

За інформацією видання, Володимир Кличко все-таки планує провести один офіційний бій, оскільки хоче перевершити рекорд Джорджа Формана, який став чемпіоном світу майже в 46 років.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

5 листопада 1994 року в Лас-Вегасі Джордж нокаутував Майкла Мурера і став чемпіоном світу у 45 років, 9 місяців і 16 днів. Це абсолютний рекорд в суперважкій вазі.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Враховуючи всі заслуги Володимира Кличка, будь-яка світова боксерська організація буде готова відразу ж санкціонувати його бій з чинним чемпіоном світу. Такий поєдинок повинен відбутися не раніше 11 січня 2022 року, коли Володимиру виповниться 45 років, 9 місяців і 17 днів. Більш реальна дата - весна 2022 року. Наприклад, 26 березня, коли Володимиру вже виповниться 46 років.

Володимир Кличко, Getty Images
Володимир Кличко, Getty Images

Як писав Знай.ua, Володимир Кличко може піти в політику, очоливши на парламентських виборах партію УДАР.

Володимир Кличко
Володимир Кличко

Про це пише "Українська правда" з посиланням на джерела в оточенні мера Києва, брата Володимира.

Володимир Кличко поки не прийняв остаточного рішення, але розмови про його можливу політичну кар'єру вже йдуть в колах партії УДАР.

"Володі треба закінчити ще багато справ і мова не тільки про бізнес. Дуже багато залежить від того, будуть дострокові вибори чи строкові", - цитує джерело "Українська правда".

Остаточне рішення Володимир Кличко озвучить в червні.

Як раніше писав портал Знай.ua, Володимир Кличко може повернутися в бокс.